joi, 20 decembrie 2012

Pentru D-zeu,descopera-ti si tu un talent real!



  Zic...
Pacat ca omul care se bucura de o reputatie falsa. se incapataneaza sa creada in ea...desi are la indemana cele mai bune mijloace pentru a se convinge ca e falsa!

Daca esti ”cantareata” si te numesti......(mai bine sa nu spun,am promis ca ma abtin ;-)) )si citesti asta,sa te simti!Da,despre tine e vorba ”talentat-o” :-j

Munceste tu in continuare minim 4 ore pe zi =))...dar fa-o in liniste,te rog.Ca tu oi fii imuna la schelalaielile proprii,dar nu sparge timpanele altora :-)

Nu stiu cum de nu le e rusine unora!Cu astfel de ”preocupari”nu te joci.Cand nu ai altceva mai bun de facut...sincer,nu te apuci taman de cantat,stii!?Sanatatea urechilor celor dragi e si ea foarte importanta.

Daca traiesti intr-o epoca unde organele tale intime fac sa iti sune glasul a privighetoare,gandeste-te ca nu toti au nevoie de pasarici la cap,ca sa suporte sa asculte de dupa gemete,cu vata in urechi...si sa se ”convinga„ vai ce talentata e”!

Iar tu,chiar nu ai mai putea sa ii satisfaci pe toti,la ce ”vedeta” tocmai ai devenit.Te-ai prins cum sta treaba,si te vinzi si tu pe ceva mare,na.

Inca ceva,inferior ca importanta...dar sunt sigura ca tie,orice ti-ar prinde bine ,din ce-ti spun:ti-e lene sa faci ceva ca tot omul care a invatat si carte?Bun.Las ca se gaseste prin casa de maturat,de spalat vase,gatit...etc.

Stai linistita,nu te agita,,nu o lua chiar personal...intelege ca nu e o rusine sa ramai la cratita!
Si daca tot vei insista sa faci ceva ”comod” fara fundament...pentru D-zeu,gaseste-ti si tu un talent real ;-)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu