luni, 17 decembrie 2012

Esti ceea ce spui despre ceilalti, si faci altora...DESPRE GUNOAIELE IMPACHETATE FRUMOS :-d



Ceea ce poate arata despre mine ca sunt cel putin romantica,iubitoare,si care sa ma plaseze undeva special in ochii unor acelasi gen de oameni ...nu ma fac din fericire naiva ori,prea sensibila pentru viata asta.
 Am scris pe blogul meu pana acum,numai despre dragoste...Asa,si? :-p
E un lucru minunat,la care nu renunt...dar e de preferat ca aceste slabiciuni sa se desfasoare in doi.O stiu. Nu intr-o mare de oameni si situatii, si caractere...care mai de care gata a te dobori, la primul semn cu care au impresia  ca te dai de gol spre favoarea lor :-d
De aceea,spre nelinistea si dezamagirea voastra,dragilor...din taria mea,gasesc sa adresez o cearta acelora care m-ati subestimat pana acum..caci,desi am tacut,e timpul sa facem putina egalitate in dreptul la libera exprimare,nu? ;-)



      Sa fie clar un lucru...si nu ca il gandesc eu,cine vrea ma poate contrazice...dar sa aiba cu ce :-)

Deci,petru cei mai incapacitati,atat mintal cat si spiritual,dar care se cred superiori prin prisma unui singur lucru la care exceleaza ei: chiar daca ai peste cineva financiar,si nu ai si in ce priveste nobletea sufletului...nu te numesti altfel decat INFECT!

   SA FII UN ”NIMENI” E MAI PUTIN JOSNIC DECAT SA FII UN ”NIMIC” DE OM!

Sa pornesti de jos,sa vrei a face ceva pe picioarele tale,desi greu si cu pasi marunti...nu e o rusine si nici motiv de dispret.In primul rand,iti face tie cinste,si apoi te ridica in fata oricui s-ar crede maret doar fiindca el a dispus de cai mai simple pentru a ajunge undeva.

Mila nu exista.Fara de bunatate ea se numeste aroganta,snobism!

Cine iti intinde o mana,nu te face prieten cu el...ci cersetor!

Urmareste sa-ti deschizi palma,doar pentru a-ti da peste ea...

MI-E SCARBA DE OAMENII CARE AU IMPRESIA CA TE POT UMILI PRIN ALTCEVA DECAT ELEGANTA,DECENTA SI RESPECTUL CU CARE S-AR UITA IN JOS LA TINE.

................................................pentru „mizerabilli”...si nu de Victor Hugo :-)

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. se vor simti ei..sa nu le facem onorea de a-i aminti.in fond,cele ce scriu aici sunt lectia tacerii mele de pana acum.
      vreau sa stie cu varf si inghetat ca am si eu alta fata,pe langa cea de ingeras inocent

      Ștergere
    2. indesat* ;-))
      se pare ca mi-e gandul, de iarna si ale sale semnalmente,plin :-)

      Ștergere